Blogolj!

Fülbe súgott érdek

Cabe
2016.10.14.
Már kisiskolás koromban sem értettem, mi vitte rá némelyik osztálytársamat, hogy gond, probléma, fennforgás esetén a tanító nénihez szaladjon. Nekem otthon azt tanították, hogy árulkodni csúnya dolog.

Szobrot Ferenc Jóskának?

Cabe
2016.10.06.
Finoman fogalmazva is ízléstelenség október 6-án, a nemzet gyásznapján, arról szavaztatni az embereket, hogy legyen-e szobra Magyarországon Ferenc Józsefnek.

Álmodnak a robotok alapjövedelemről?

Cabe
2016.05.31.
A keleti melós fillérekért nyomja az ipart, de a robot még olcsóbb, ráadásul nem jártatja a száját, nem akar szabadságra menni, - mi több! – még a mosdóba se vágyik. Világ tőkései! Megtaláltátok az ideális munkavállalót!

A csíksomlyói búcsú eredete. Amit - állítólag - tisztázni kell…

Cabe
2016.05.17.
Mindegy miért, mindegy hogyan, csak üssünk rajta egyet! Mert az lényeg. Hogy bántsuk, hogy megalázzuk. Az nem számít, hogy mellesleg kinek, hány százezer, hány millió ember hitébe, vallási meggyőződésébe gázolunk, ha árthatunk közben az ellenfélnek. A másik politikai oldalnak.

Arccal a zöldség felé

Cabe
2016.03.25.
Végre bebizonyosodott, hogy az Iszlám Állam egy igazi demokratikus intézmény, amelyben mélyen és feltétlenül tiszteletben tartják a nép a véleményét! A nevezett terroralakulat, ugyanis megszavaztatta tagjait, arról, hogy hol is kéne legközelebb lecsapniuk a hitetlen ebekre!

Hol terem a terrorista?

És hallja valamelyik cimborától, hogy az egyik imaházban egy klassz tag szokott beszélni. Mindig ugyanarról. Hogy ők jobbak, többek, mint a hitetlenek. Akik köztudomásúlag alávaló ebek. Mert hitetlenek. Mert mások.

Te mennyiért mentenél életet?

Cabe
2016.03.18.
A beteg kiszolgáltatott. A beteg fél. A hozzátartozója is fél, mert félti a beteget, és ha tud, fizet. Ha nem tud, akkor is. Mert fél. És aki ezzel visszaél…

Ákos ötven milliót adományozott Böjte Csaba atyának

Cabe
2016.03.03.
Soha életemben nem gondoltam, hogy valaha is Kovács Ákosról, a zenészről fogok írni. És most már másodszor teszem ezt… Először, mikor ocsmány módon megtámadták, most pedig, mert megnyugtatóan lezárult az ügy.
Címkék: Fősodor, Replika

Bevándorlás? Honfoglalás!

Cabe
2016.02.27.
Hiszek abban, hogy mindenki szabadon azt állít, amit csak akar. De a magyar honfoglalás és a mai migráció közé egyenlőségjelet tenni... Tán apró túlzás.

Aranyláz Európában

Cabe
2016.02.23.
Az „aranyat” Európában nem a föld rejti. Nem a megfagyott talajból kell kicsákányozni. Itt az országok, polgárok vagyona az a kincs, amely oly vonzó a modernkori szerencsevadászok számára.

Ezeket a cikkeket olvastad már?