Blogolj!

A terrorista Franciaországban

Cabe
2016.04.27.
A hír: ma hajnalban Belgium átadta a francia hatóságoknak a Salah Abdeslamot, a 130 halottal és több, mint 350 sebesülttel járó párizsi merényletek egyetlen életben maradt elkövetőjét. Bocs, még csak gyanúsított...

A dzsihád nem ér véget

Cabe
2016.03.22.
A dzsihád nem ér véget. Nem ér véget mindaddig, míg nem vallja mindenki azt, hogy Allah az egyetlen isten, és Mohamed az ő prófétája. A dzsihádot természetesen nem a muszlimok kezdték, az ateisták, keresztények, zsidók, buddhisták és a többiek a felelősek.

Az iszlám a béke vallása?

Cabe
2016.03.20.
A muszlimok véleményét mindig erős fenntartással kezeltem, hiszen szent könyvükben, a Koránban világosan le van fektetve, hogy a hitetlenek megtévesztése a szent cél érdekében – az iszlám terjesztése -, megengedett, mi több dicséretes és áldásos cselekedet.

Hol volt, hol nem volt sajtószabadság

Cabe
2016.03.17.
Királyi kegyelmet kapott és több, mint öt év raboskodás után kiengedték a börtönből Katarban Mohamed al-Adzsámi – eredeti nevén Ibn al-Dzíb - költőt. Hogy mi volt a bűne, amiért ennyit kellet ülnie? Egyetlen vers.

Az iszlám és a gyerekek

Cabe
2016.03.10.
Nem árt, ha tudja a dolgozó, az iszlám világban nem létezik szabad választás. Ez a fogalom abban a környezetben egyszerűen értelmetlen. Lefordítva: mindenki azt eszik, amit akar. Már feltéve, ha piláfot akar. Ha nem, akkor meg marha nagy pechje van…

Európának tán megjön az esze

Cabe
2016.03.02.
Az a drága Merkel asszony! Mintha épp tegnap nyilatkozott volna olyasmit, hogy sajnálja, hogy nem a határok védelmével kezdték a migráns-válság megoldását. Pedig nem is olyan régen még egészen más húrokat pengetett.

Bevándorlás? Honfoglalás!

Cabe
2016.02.27.
Hiszek abban, hogy mindenki szabadon azt állít, amit csak akar. De a magyar honfoglalás és a mai migráció közé egyenlőségjelet tenni... Tán apró túlzás.

Aranyláz Európában

Cabe
2016.02.23.
Az „aranyat” Európában nem a föld rejti. Nem a megfagyott talajból kell kicsákányozni. Itt az országok, polgárok vagyona az a kincs, amely oly vonzó a modernkori szerencsevadászok számára.

Müzli és a migráns macskák

Cabe
2016.02.20.
Még mindig jár a megkopott verkli, a bevándorlókat igenis be kell engedni és szét kell osztani a tagországok között. Amikor az aluljárókban hajléktalanok alszanak, amikor az ország egy része mélyszegénységben él, akkor még vegyünk a nyakunkba plusz terheket? Először nem a saját gondjainkat kéne megoldani?

Hitetlenek, avagy a különbség a kereszténység és az iszlám között

Cabe
2016.02.16.
Hogyan vélekednek a hitetlenekről. Marad a módszer, a legbiztosabb: az idézetek. Nem állítok semmit, csak idézek. Aztán döntse el mindenki maga, mit gondol, az idézetek alapján.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?