Blogolj!

A munka öl, butít, és...

Cabe
2016.06.09.
Ifjonc koromban, mikor először felmerült a pályaválasztás, mint olyan, apám firtatására - mi is szeretnék lenni? -, azonnal rávágtam:
A király lustája!

Rövid, de kimerítő macskológia

Cabe
2016.04.22.
Mit ér egy blog macskás poszt nélkül? Tündi-bündi, hipercuki kisállatok nélkül? A macskák kultúrtörténete és szerepe a történelemben, rükvercben és alulnézetben. Hétvégi macskás poszt, a szórakozás jegyében.

Tanácsok kezdő számítógép felhasználók számára

Cabe
2016.02.05.
A számítógép olyan eszköz, amellyel rettentő gyorsan, iszonyú nagy károkat lehet okozni. De, te, mint kezdő felhasználó, eleinte ne is reménykedj ilyen csodás eredményekben. Ahhoz, hogy valóban nagy galibát csinálj, valamennyit értened kell hozzá.

Tanácsok kezdő programozóknak

Cabe
2016.01.13.
Idősebb felhasználóknál kiváló eredményeket érhetünk el még különösen monoton techno-nóták (az "Anyám, végy egy ütvefúrót, zenei pályára akarok lépni!" - típusúakra gondolok) folyamatos, teljes hangerővel történő lejátszásával. Ha rezegni kezd a feje, amikor összefutunk vele a folyosón akkor jól csináltuk.

Eszed tokja áll meg 50 fölött, nem az élet!

Cabe
2016.01.02.
Sulykolják ezerrel, hogy ötven fölött neked már annyi!
Nem tudom ki találta ki ezt az őrültséget, de hogy egy nagy ló volt az biztos. Nála, – náluk - csak mi vagyunk az ütődöttebbek, hogy be is dőlünk ennek a rizsának. És arcunkra ráncosodott éveinkkel büszkén bezárjuk magunkat a saját kis cellánkba, mintha bűnösek lennénk azért, mert elmúltak azok a nyavalyás évek!
Frászkarikát!

Szilveszteri szépségápolási tippek elszánt hölgyeknek

Cabe
2015.12.30.
Haj és szépségápolási trükkök Szaúd-Arábiából!
Vigyázat hamisítják!
Külsőleg alkalmazva szépít, ha megiszod, egészséges leszel!
Címkék: Fősodor, Humor, Iszlám

Az öregedés előnyei

Cabe
2015.12.27.
- Te nem vagy normális! – nyilvánított véleményt irodalmi munkásságom legújabb, bimbódzó ötletéről Szívem Szép Hercegnője, mikor voltam oly óvatlan, s megemlítettem neki, miről akarok írni. – Hát van annak előnye?!
Van – és most kövezzetek meg, vagy küldjetek máglyára, mint Giordano Brunót. Akkor is. És mégis… Van.

Ezeket a cikkeket olvastad már?