3756 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma
Elhunyt újabb 5 idős krónikus beteg, így összesen 491 a koronavírus áldozatinak száma Magyarországon, de 1711-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból.
Blogolj!

Információbiztonság agyhalottaknak

Cabe
2016.04.17.
Az informatikai biztonság sarkalatos kérdéssé vált manapság. Ezért célszerű az információk, adatok biztonságát legjobban veszélyeztető két elemet, a felhasználót és a számítógépet egymástól szigorúan elkülönítve, lehetőleg ketrecben tárolni.

Tanácsok kezdő számítógép felhasználók számára

Cabe
2016.02.05.
A számítógép olyan eszköz, amellyel rettentő gyorsan, iszonyú nagy károkat lehet okozni. De, te, mint kezdő felhasználó, eleinte ne is reménykedj ilyen csodás eredményekben. Ahhoz, hogy valóban nagy galibát csinálj, valamennyit értened kell hozzá.

Tanácsok kezdő programozóknak

Cabe
2016.01.13.
Idősebb felhasználóknál kiváló eredményeket érhetünk el még különösen monoton techno-nóták (az "Anyám, végy egy ütvefúrót, zenei pályára akarok lépni!" - típusúakra gondolok) folyamatos, teljes hangerővel történő lejátszásával. Ha rezegni kezd a feje, amikor összefutunk vele a folyosón akkor jól csináltuk.

Az informatikusok világösszeesküvése

Cabe
2015.12.13.
Pénzt, időt és fáradtságot nem kímélve, nem kíméltünk pénzt, időt és fáradtságot, hogy Bóvlit, bekamerázott tintahalunkat bejuttassuk az informatikusok titkos világkonferenciájára, melyet a genfi tó fenekén, egy búvárharangban tartottak.

Vírusmentesítés felsőfokon – informatikaoktatás öngyilkosjelölteknek

Cabe
2015.12.12.
Az alábbiakban vázolt vírusmentesítő eljárás a maga nemében egyedülállóan megbízható, száz százalékos hatékonysággal működik. Segítségével valamennyi ismert boot és fájlvírust, trójai programot és programférget eltüntethetjük merevlemezünkről. A metódus rendkívüli előnye, hogy nem csak a már közismertté vált vírusok esetében hatékony, hanem heurisztikus módszerei miatt, valamennyi, a jövőben megírandó, rongáló szándékú program ellen védekezhetünk vele.

Tanácsok kezdő kommentelők számára

Hallgassatok egy öreg rájára , aki nem ma kezdte az ipart, ezért tudja, mitől döglik a légy. A rovarirtótól.
Első és legfontosabb szabály:
Ne értsetek egyet.

Ezeket a cikkeket olvastad már?