3756 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma
Elhunyt újabb 5 idős krónikus beteg, így összesen 491 a koronavírus áldozatinak száma Magyarországon, de 1711-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból.
Blogolj!

Az informatikusok világösszeesküvése

Cabe
2015.12.13.
Pénzt, időt és fáradtságot nem kímélve, nem kíméltünk pénzt, időt és fáradtságot, hogy Bóvlit, bekamerázott tintahalunkat bejuttassuk az informatikusok titkos világkonferenciájára, melyet a genfi tó fenekén, egy búvárharangban tartottak.

Vírusmentesítés felsőfokon – informatikaoktatás öngyilkosjelölteknek

Cabe
2015.12.12.
Az alábbiakban vázolt vírusmentesítő eljárás a maga nemében egyedülállóan megbízható, száz százalékos hatékonysággal működik. Segítségével valamennyi ismert boot és fájlvírust, trójai programot és programférget eltüntethetjük merevlemezünkről. A metódus rendkívüli előnye, hogy nem csak a már közismertté vált vírusok esetében hatékony, hanem heurisztikus módszerei miatt, valamennyi, a jövőben megírandó, rongáló szándékú program ellen védekezhetünk vele.

A gondolatrendőrség ismét lecsap

Cabe
2015.12.12.
Képzelt riport a nehézsúlyú profi boksz újdonsült bajnokával, Tyson Furyval, Klicsko legyőzőjével, kifogásolt nyilatkozata ürügyén. Avagy: Valaki már megint hülyeségeket beszél.

Tanácsok kezdő kommentelők számára

Hallgassatok egy öreg rájára , aki nem ma kezdte az ipart, ezért tudja, mitől döglik a légy. A rovarirtótól.
Első és legfontosabb szabály:
Ne értsetek egyet.

Le a kirekesztéssel!

- Tiltakozzunk, tiltakozzunk! – dörömbölt be nálam régi barátom, dr. Ürdüngen Szvetozár, a Kupakői Kurír földművelésügyi és táncművészeti szaklap alapítója és főszerkesztője, a régi megélhetési demokrata, hivatásos aggódó.

Az ismeretlen feminista szobra

Cabe
2015.12.09.
- Bajban vagyunk – mondta gondterhelten Ürdüngen Szvetozár, miután elterpeszkedett kedvenc fotelemben, kezében a málnaszörppel ízesített sörével. Ez a turbókoktél mindig meghozza számára a gondolkodáshoz szükséges elmélyülést. Mert a gondolkodás – tudvalevően – fárasztó és veszélyes művelet.

Rabló bankok rejtelmei

Cabe
2015.12.08.
Magiszter Professzor Doktor Jesse James, a neves közgazdasági szakember és bankszakértő székfoglaló beszéde. Elmondta szelleme, a Kupakői Tudományos Akadémián, midőn a tagok közé választották zseniális találmányáért. Feltalálta s meg is valósította a vonatrablást, először a történelem során. Szolid családi vállalkozása, melyet bátyjával, Frankkal és a Younger testvérekkel alapított, hosszú évekig működött eredményesen.

Történelmi átverések

Cabe
2015.12.07.
Aki a történelem tanulmányozására vetemedik, - jaj, az ily gaz népnek! - mindenekelőtt azzal kell számot vetnie, mit hisz el a korabeli feljegyzésekből, mit vesz komolyan az utókor értékeléséből. Vegyük példának okáért a hazai történelemtudományt. Minden tiszteletem és nagyrabecsülésem ellenére, súlyos hiányosságokra kell felhívnom a jó szándékú érdeklődők figyelmét. Alapos és sokrétű vizsgálatok alapján, arra a következtetésre kellett jutnom, hogy nem csak az iskolai történelemkönyvekben, valamint a nagyközönségnek szánt ismeretterjesztő munkákban lelhetők fel hibák, tévedések, félreértelmezések és elhallgatások, de még az olyan korszakalkotó, átfogó művekben is, mint például Wiharfelleghy Zuárd: „A magyarok bejövetele és kimenetele” című alkotása.

Kupakői Mikulás

Cabe
2015.12.06.
- Kampányolok! Kampányolok a Mikulás ellen! – toppant be békés magányomba Ürdüngen Szvetozár, mint egy hívatlan gőzmozdony. Ez utóbbira abban is emlékeztetett, hogy talpig fekete szerkót viselt és füstölgött, mint egy gyárkémény az ötvenes évek propagandafilmjeiben. Kis, fekete baseball sapóját elegáns, apró vörös szarvak díszítették.

A demokrácia diadala

Cabe
2015.12.05.
A minap meglátogatott régi barátom, dr. Ürdüngen Szvetozár, a Kupakői Kurír földművelésügyi és táncművészeti szaklap alapítója és főszerkesztője, a régi megélhetési demokrata, akinek mindig zseniális ötletei vannak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?