Ákos ötven milliót adományozott Böjte Csaba atyának

Cabe

Soha életemben nem gondoltam, hogy valaha is Kovács Ákosról, a zenészről fogok írni. És most már másodszor teszem ezt… Először, mikor ocsmány módon megtámadták, most pedig, mert megnyugtatóan lezárult az ügy.

Szeretem, ha úgy érezhetem, hogy a dolgok rendben mennek. Szeretem, ha jó híreket is olvashatok.

Vegyük sorra a tényeket:

Nem is olyan régen Kovács Ákos énekes és dalszerző egyik nyilatkozata alaposan kicsapta a biztosítékot derék liberális barátainknál. A szólásszabadság hős szószólói mélyen felháborodtak azon, hogy valaki szabadon szólott. 

Elmondta a saját véleményét – ez tűrhetetlen! És háborogtak különféle sajtóorgánumok és dőltek a becsmérlő cikkek, kommentek. A Magyar Telekom a botrányossá dagadó események hatására felmondta az énekessel kötött szerződést.

Akkor úgy véltem fel kell szólalnom az énekes és a szólásszabadság védelmében, és most pedig, örömmel értesíthetek mindenkit hogy pont került az ügy végére.

Idézném először a Magyar Telekom közleményét: 

 

Sajtóközlemények

Megegyezéssel zárult a Magyar Telekom és Ákos együttműködése

Budapest, 2016. március 2. 14:05

Megegyezéssel zárult a Magyar Telekom és Ákos együttműködése. A partnerek a vitás kérdéseket megnyugtatóan rendezték, az ügyet véglegesen lezártnak tekintik, megköszönve egymásnak a sok éves, eredményes közös munkát.

 

Ákos Facebook oldalán a következőképp reagált:

 MEGEGYEZÉS.

“Megegyezéssel zárult a Magyar Telekom és Ákos együttműködése. A partnerek a vitás kérdéseket megnyugtatóan rendezték, az ügyet véglegesen lezártnak tekintik, megköszönve egymásnak a sok éves, eredményes közös munkát.”
Ákos jelentős összeggel támogatja a dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekmentő tevékenységét. Az adomány átadására az Andante Borpatikában került sor.

Böjte Csaba: „Ez a legnagyobb egyéni adomány a dévai Szent Ferenc Alapítvány történetében. Igyekszünk a lehető legjobb árfolyamon átváltani gyermekkacagássá, jó magyar szóvá. Ez a támogatás az anyaotthonaink, gyermekvédelmi központjaink számára váratlan tavaszi angyaljárás. Isten fizesse meg!

 A jelentős összeg, ami fentebb az atya említett, 50 millió forint. Ennyivel támogatja az énekes Böjte Csaba atya munkáját, a dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekmentő tevékenységét.

 Böjte atya így reagált. 

Minden jó, ha jó a vége. És ez tényleg frappáns lezárása az ügynek…

 Azért nem állhatom meg, hogy ne tegyem szóvá: érdekes, hogy Ákos karitatív gesztusa közel sem kapott akkora hírverést, mint hajdani nyilatkozata. Mert ebbe nem lehetett belekötni. Ezen nem lehetett szörnyülködve csámcsogni. Most nem volt semmi balhé, így az esemény nem bír akkora hírértékkel…

Ilyen manapság a média. Örülünk neki?

Utóirat: klassz, hogy rendbe jöttek a dolgok, de továbbra sem kedvelem a zenédet, kedves Ákos. Adományodat viszont tisztelettel és őszintén köszönöm. Jó helyre került.

Címkék: Fősodor, Replika
https://paprika.blogstar.hu/./pages/paprika/contents/blog/25587/pics/lead_800x600.jpg
Fősodor,Replika
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?