Szilveszteri szépségápolási tippek elszánt hölgyeknek

Cabe

Haj és szépségápolási trükkök Szaúd-Arábiából!

Vigyázat hamisítják!

Külsőleg alkalmazva szépít, ha megiszod, egészséges leszel!

Mivel annyit értek a kozmetikához, mint mosómedve a rollerezéshez, így a szilveszteri bulik előtt, én vagyok a legalkalmasabb ember, hogy tanácsokat adjak a hölgyeknek, hogyan lehetnek még szebbek, hódítóbbak.

Természetesen nem saját kútfőből merítek, ezt még hazudni se merném, mert köztudott rólam, hogy szépségtudományi alapismereteim maximum addig terjednek, hogy bizonyos alkoholtartalmú kölnik ihatók, és részegséget okoznak.

Ezért, hogy valamivel kedveskedni tudjak az erre egyáltalán rá nem szoruló hölgyeknek, az interneten néztem körül s találtam az alábbi hírre:

Szaúd-Arábia délnyugati részén, Al Qunfudhah kikötővárosban azért zártak be egy üzletet, mert a kereskedő meghamisította a kozmetikai szerként árusított palackozott tevevizeletet. A gaz csaló saját pisijével hígította az értékes nedűt, mely arrafelé – köztudomásúlag – igen fontos kozmetikai kellék. Használata – szigorúan külsőleg – a női hölgyek haját dúsabbá, fényesebbé teszi, de tar férfiaknak is javallott, mert serkenti a még el nem halálozott hajhagymákat. Hatására kinőhetnek a kopasz koponyákról oly nagyon hiányzó tincsek! Megivása pedig jótékony hatással van legyengült szervezetre, kifejezetten egészséges.

Ebben nincs semmi ostoba átverés, mint a mai reklámokban. Szaúd-Arábiában évszázados hagyománya van a tevepisi fogyasztásának. A Mohamed cselekedeteiről és mondásairól szóló tanításokban, a Hadiszban is szerepel olyan történet, melyben a próféta tevetej és pisi keverékével gyógyít. Bár a WHO, az ENSZ Egészségügyi világszervezete nem kifejezetten ajánlja sem külsőleg sem belsőleg a tevepisi használatát, de mit tudhatnak azok az amatőrök! A Hadisz tanításait kétségbe vonni Rijádban csaknem akkora bűn, mint a Korán betű szerinti igazságában kételkedni. Akkor már jobban jár a dolgozó, ha főutcán megiszik egy kupica vodkát, azt, ha szerencséje van, még megúszhatja élve…

Testvéreim! Előttünk a szilveszter!

Kalandra fel, külsőleg a szépségért, belsőleg az egészségért!

Le a vodkával!

Címkék: Fősodor, Humor, Iszlám
https://paprika.blogstar.hu/./pages/paprika/contents/blog/23500/pics/lead_800x600.jpg
Fősodor,Humor,Iszlám
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?