Vírusmentesítés felsőfokon – informatikaoktatás öngyilkosjelölteknek

Cabe

Az alábbiakban vázolt vírusmentesítő eljárás a maga nemében egyedülállóan megbízható, száz százalékos hatékonysággal működik. Segítségével valamennyi ismert boot és fájlvírust, trójai programot és programférget eltüntethetjük merevlemezünkről. A metódus rendkívüli előnye, hogy nem csak a már közismertté vált vírusok esetében hatékony, hanem heurisztikus módszerei miatt, valamennyi, a jövőben megírandó, rongáló szándékú program ellen védekezhetünk vele.

Az eljárás menete pontokba foglalva:

1. Szereljük ki gépünkből a winchestert. Ha nem vagyunk szakértők, és nehezen ismerjük fel a gépbe található sok vacak között, szereljünk ki minden alkatrészt. Egy egyszerű konyhai mérlegen mérjük le valamennyit. A legnehezebb a winchester.

2. Áztassuk be Flóraszeptes vízbe. (A Flóraszept, akár folyékony, akár por alakú, végez a baktériumokkal és vírusokkal.)

3. Hagyjuk az áztatóvízben, körülbelül egy óráig. Célszerű forró, de nem lobogó, mintegy 90-95 fokos vízben kezdeni az áztatást. Ha a víz kihül, áztatás közben, nem baj. Ha néhány kis műanyag izé eldeformálódik a winchesteren, az se baj.

4. A jobb hatásfok érdekében időnként kiemelhetjük a winchestert a vízből és körömkefével megsikálhatjuk, különös tekintettel az alján található zöld panelre, amin azok a kis színes izék vannak.

5. Miután az egy óra letelt, emeljük ki a winchestert a vízből és mivel érintésvédelmileg veszélyes lenne nedvesen visszaszerelni egy elektromos szerkezetbe (számítógép), helyezzük be a mikrosütőbe.

6. Hozzávetőleg húsz percig süssük a legmagasabb fokozaton. Forgótányéros mikrosütő esetén tizenöt perc is elegendő.

7. Vegyük ki a winchestert a mikrosütőből és szereljük vissza a számítógépbe.

8. Ha túléltük és még a komputerünk is működik, és ha még ráadásul egyetlen fájlunk sem veszett el a merevlemezünkről, sürgősen forduljunk a Körzeti Püspöki Hivatalhoz, hogy nyilvánítsák búcsújáró hellyé a lakásunkat, mert csoda történt.

Ha az eljárás valamennyi lépését végrehajtottuk és épen, egészségesen, egy működő számítógép előtt ülünk, biztosak lehetünk benne, hogy ebbe a gépbe, még a vírusok sem esnek bele. Ha mégis megpróbálják, úgy pattognak le róla, mint a részeg bolhák a pudliról, a kutyakozmetikában.

 

https://paprika.blogstar.hu/./pages/paprika/contents/blog/23091/pics/lead_800x600.jpg
Agyament informatika,Fősodor,Szatíra
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?