Akadálymentes lesz a felújított hármas metró?

Cabe
2016.03.09.
Jut minden állomásra lift? És ha nem, mire jó a hiányuk? Ürdüngen Szvetozár nagyot dobna, a megtakarítás jegyében! Köszöntsük öleléssel az ellenőröket! A polgári megbékélés programja.

Az oktatásügy bedől a kanyarba

Cabe
2016.03.08.
Vannak, itt, kérem, oldalak. Vannak vélemények. És hirdetik azokat. Van vita. És van hajcihő. És mindenki mondja a frankót. Csak a lényeg sikkad el valahogy. A gyerek. Mert, kérem szépen, akármilyen szögből nézzük is, itt róla van szó.

Vigyázat, csalok!

Cabe
2016.03.07.
Itt a házilag elkészíthető csodaszer, ami a lábgombától az agydaganatig mindenre jó, ráadásul használatával havi több százezer forintot is megkereshet! Ellenállhatatlanná teszi Önt a másik nem számára! És még a szerencsét is bevonzza!

Európának tán megjön az esze

Cabe
2016.03.02.
Az a drága Merkel asszony! Mintha épp tegnap nyilatkozott volna olyasmit, hogy sajnálja, hogy nem a határok védelmével kezdték a migráns-válság megoldását. Pedig nem is olyan régen még egészen más húrokat pengetett.

Az elutasítás visszautasítása

Cabe
2016.03.01.
Aki már jelentkezett állásra, az minden bizonnyal elutasító levelet is kapott. Már ha válaszoltak neki egyáltalán. Az alábbiakban szerény javaslatot teszek arra, hogyan kell válaszolni egy elutasító levélre, visszautasítani az elutasítást.

Látszólag bolond

Cabe
2016.02.27.
Elárulom neked, hogy mit akarnak. Egy kicsit jobban élni. Nem sokkal. Csak egy kicsit. És ez mindenkire igaz, a milliárdostól egészen az olyan csórókig, mint amilyen én vagyok. Egy kicsit nyugodtabban élni...

Müzli és a migráns macskák

Cabe
2016.02.20.
Még mindig jár a megkopott verkli, a bevándorlókat igenis be kell engedni és szét kell osztani a tagországok között. Amikor az aluljárókban hajléktalanok alszanak, amikor az ország egy része mélyszegénységben él, akkor még vegyünk a nyakunkba plusz terheket? Először nem a saját gondjainkat kéne megoldani?

Az európai szolidaritás

Cabe
2016.02.18.
A kelet-európai országokból mennyire hiányzik a szolidaritás! Mikor Berlin utcáin széles néptömegek tüntetnek, hogy a magyarországi német tulajdonú gyárakban is annyit fizessenek egy munkásnak, mint az ugyanabban a kézben lévő németországi gyárakban dolgozó munkásnak!

Mint habos torta, a dzsihád oly finom…

Cabe
2016.02.14.
- Ki akarnak túrni a posztomról! – háborgott Müzli, Kupakő hivatalos és örökös falubolondja. – Nem szép dolog, hogy vénségemre belekényszerítenek egy kőkemény kultúrharcba, amihez már se erőm se energiám!

Diploma lekvárral és nyelvvizsgával

Cabe
2016.02.12.
- Megvan! Megvan! - robbant be szokott közvetlenségével békés otthonomba Ürdüngen Szvetozár, a keményvonalas megélhetés politikus és lejtmeneti entellektüel. - Sikerült a nyelvvizsgája!

Ezeket a cikkeket olvastad már?