A legerkölcsösebb ország legerkölcsösebb polgárai

Hálát adok Istennek – vagy az evolúciónak, kinek mi tetszik -, hogy a világ legerkölcsösebb országában jöttem világra, több millió erkölcsi piedesztálon álló szent közé.

A gengszterek jogai

Cabe
2016.04.06.
Az Európai Unió Bíróságának döntése értelmében el kell halasztani az elfogatóparancs végrehajtását, ha fennáll annak a veszélye, hogy a bűnöző kiadatását kérő országban sérülnének a körözött személy emberi jogai, vagy embertelennek minősülő bánásmód várna rá.

„Április 4.-ről szóljon az ének…”

Aztán megírta az újság, hogy az ideiglenesen hazánkban tartózkodó szovjet hadsereg tisztjei átvették öröklakásukat. Nem tudom, hogy tényleg létezett-e ez a cikk, de a vicc jól jellemzi a hatvanas, hetvenes évek közhangulatát.

Dzsihád a strandon

Cabe
2016.03.30.
Az erkölcstelenség bűzös mocsarában fetrengő európai hölgyek jobb, ha felkészülnek az iszlám dzsihád egyik legújabb formájára: a strand-dzsihádra. Itt a burkini!

Arccal a zöldség felé

Cabe
2016.03.25.
Végre bebizonyosodott, hogy az Iszlám Állam egy igazi demokratikus intézmény, amelyben mélyen és feltétlenül tiszteletben tartják a nép a véleményét! A nevezett terroralakulat, ugyanis megszavaztatta tagjait, arról, hogy hol is kéne legközelebb lecsapniuk a hitetlen ebekre!

Hol terem a terrorista?

És hallja valamelyik cimborától, hogy az egyik imaházban egy klassz tag szokott beszélni. Mindig ugyanarról. Hogy ők jobbak, többek, mint a hitetlenek. Akik köztudomásúlag alávaló ebek. Mert hitetlenek. Mert mások.

Túl alacsony a nyugdíjkorhatár

Cabe
2016.03.21.
Aki olyan élhetetlen, hogy nem tudott pár milliócskát összegyűjtögetni öreg napjaira, az meg sem érdemli, hogy gondoskodjanak róla. Gondoskodjon magáról az ebadta, ha nem tanulta meg már fiatalkorában, hogy mi a kötelessége!

Az iszlám a béke vallása?

Cabe
2016.03.20.
A muszlimok véleményét mindig erős fenntartással kezeltem, hiszen szent könyvükben, a Koránban világosan le van fektetve, hogy a hitetlenek megtévesztése a szent cél érdekében – az iszlám terjesztése -, megengedett, mi több dicséretes és áldásos cselekedet.

Hol volt, hol nem volt sajtószabadság

Cabe
2016.03.17.
Királyi kegyelmet kapott és több, mint öt év raboskodás után kiengedték a börtönből Katarban Mohamed al-Adzsámi – eredeti nevén Ibn al-Dzíb - költőt. Hogy mi volt a bűne, amiért ennyit kellet ülnie? Egyetlen vers.

Az iszlám és a gyerekek

Cabe
2016.03.10.
Nem árt, ha tudja a dolgozó, az iszlám világban nem létezik szabad választás. Ez a fogalom abban a környezetben egyszerűen értelmetlen. Lefordítva: mindenki azt eszik, amit akar. Már feltéve, ha piláfot akar. Ha nem, akkor meg marha nagy pechje van…

Ezeket a cikkeket olvastad már?