Ezek a fiatalok!

Cabe
2016.01.12.
Emlékszem, mennyit emlegették annak idején a generációs ellentéteket! És meg is akarták oldani a problémát. A felnőttek. Mi nem annyira, mert biztosak voltunk benne, hogy ez a probléma nem is létezik. Csak egyszerűen fafejek az idősebbek. Akik előbb-utóbb úgyis kihalnak, mint a dinoszauruszok s jő helyükbe a mi győztes és bölcs nemzedékünk.

Az anyagyilkos "agysebész"

Cabe
2016.01.08.
„A saját anyját végezte ki az Iszlám Állam egyik harcosa a dzsihadista szervezet fővárosának számító Rakkában – közölte helyi forrásokra hivatkozva a Emberi Jogok Szíriai Központja. A nő bűne az volt, hogy arra kérte a fiát, hagyja el a várost és az Iszlám Államot, mert a koalíciós légicsapások meg fognak ölni mindenkit. A húszéves fiú azonban feljelentette a saját anyját, akit halálra ítéltek. Az ítéletet maga a fiú hajtotta végre, méghozzá nyilvánosan, több száz ember előtt.”
Címkék: Fősodor, Horror, Replika

A piás is belebrekeg

Cabe
2016.01.05.
Hallgattassék meg a másik fél is, még ha pokolra jut is érte! Hallassa szavát a 800.000 alkoholista egyike is! Mert inni jó, de akadnak, akik jobb, ha nem vesznek részt ebben az össznépi sportban.

Eszed tokja áll meg 50 fölött, nem az élet!

Cabe
2016.01.02.
Sulykolják ezerrel, hogy ötven fölött neked már annyi!
Nem tudom ki találta ki ezt az őrültséget, de hogy egy nagy ló volt az biztos. Nála, – náluk - csak mi vagyunk az ütődöttebbek, hogy be is dőlünk ennek a rizsának. És arcunkra ráncosodott éveinkkel büszkén bezárjuk magunkat a saját kis cellánkba, mintha bűnösek lennénk azért, mert elmúltak azok a nyavalyás évek!
Frászkarikát!

Karácsonyi ateista

Cabe
2015.12.26.
A karácsonyi ateistáról a régi vicc jut eszembe:
Meghal a bolondokháza igazgatója. A bolondok kijelölnek maguk közül két képviselőt, hogy vegyenek részt a temetésen. Mikor visszatérnek, a társaság izgatottan kérdezgeti őket:
- Milyen volt temetés, fiúk?
- Nagyon szép. De csupa bunkó vett részt rajta. Csak mi kértük fel a gyászzenére táncolni az özvegyet.

Tévedés, nem vagyok Ákos

Cabe
2015.12.16.
Még csak nem is szeretnék az lenni. Akkor se akartam ő lenni, mikor körberajongott popsztárként írtak róla, és most sem, mikor minden önjelölt, pitiáner cenzor a vérét akarja.
Miért jutott eszembe a Charlie Hebdo elleni merénylet erről az egész mizériáról? Mert én még nem felejtettem el a logikus gondolkodást. A gondolkodást, úgy egyáltalán.
Címkék: Fősodor, Replika

Ezeket a cikkeket olvastad már?