A piás is belebrekeg

Cabe
2016.01.05.
Hallgattassék meg a másik fél is, még ha pokolra jut is érte! Hallassa szavát a 800.000 alkoholista egyike is! Mert inni jó, de akadnak, akik jobb, ha nem vesznek részt ebben az össznépi sportban.

Eszed tokja áll meg 50 fölött, nem az élet!

Cabe
2016.01.02.
Sulykolják ezerrel, hogy ötven fölött neked már annyi!
Nem tudom ki találta ki ezt az őrültséget, de hogy egy nagy ló volt az biztos. Nála, – náluk - csak mi vagyunk az ütődöttebbek, hogy be is dőlünk ennek a rizsának. És arcunkra ráncosodott éveinkkel büszkén bezárjuk magunkat a saját kis cellánkba, mintha bűnösek lennénk azért, mert elmúltak azok a nyavalyás évek!
Frászkarikát!

Kitört a demokrácia középkora

Cabe
2015.12.31.
Nyilvános kivégzés?! Rosszabb! Január negyedikétől mindennap imádság, avagy tanítás lesz hallható a Kossuth rádióban a Reggeli krónika után! Ez borzalom! –nyögte még, majd magába roskadt és a kedvenc fotelembe. Búsan bontotta ki sörét és ivott egyet az ijedtségre.

Szilveszteri szépségápolási tippek elszánt hölgyeknek

Cabe
2015.12.30.
Haj és szépségápolási trükkök Szaúd-Arábiából!
Vigyázat hamisítják!
Külsőleg alkalmazva szépít, ha megiszod, egészséges leszel!
Címkék: Fősodor, Humor, Iszlám

„Felruház a rock and roll áruház”

Cabe
2015.12.28.
A karácsonyi ünnepek múltával tette nálam - nem kívánt - tiszteletét Raaffaragthal Teodor, a nagyhírű Fülig Jimmy fregattfőhadnagy egyenes ági - de legalább közmunkás - leszármazottja. Ükatyjától nem örökölte annak világverő pofonjait, még a híres, kerékpáráttételből készült lornyont sem. Viszont neki egy falat kenyér és egy árva vas nélkül is sikerült – Kína helyett – egészen Soroksárig elhatolni!

Az öregedés előnyei

Cabe
2015.12.27.
- Te nem vagy normális! – nyilvánított véleményt irodalmi munkásságom legújabb, bimbódzó ötletéről Szívem Szép Hercegnője, mikor voltam oly óvatlan, s megemlítettem neki, miről akarok írni. – Hát van annak előnye?!
Van – és most kövezzetek meg, vagy küldjetek máglyára, mint Giordano Brunót. Akkor is. És mégis… Van.

Karácsonyi ateista

Cabe
2015.12.26.
A karácsonyi ateistáról a régi vicc jut eszembe:
Meghal a bolondokháza igazgatója. A bolondok kijelölnek maguk közül két képviselőt, hogy vegyenek részt a temetésen. Mikor visszatérnek, a társaság izgatottan kérdezgeti őket:
- Milyen volt temetés, fiúk?
- Nagyon szép. De csupa bunkó vett részt rajta. Csak mi kértük fel a gyászzenére táncolni az özvegyet.

Mark Twain, a rasszista

Cabe
2015.12.21.
Tudomásom szerint, felmenőim mind züllött, garázda elemek voltak, akik néha még oly ocsmányságra is vetemedtek, hogy könyvtárba járjanak. Ez van, nem szégyen a családi terheltség, csak koronként kellemetlen.

Az igazi másként gondolkodó

- Te tudod, én milyen konzervatív ember vagyok – mondta Ürdüngen Szvetozár. Ezt először hallottam tőle. Hogy valaki félévszázados ismeretség után is tudjon meglepetéseket szerezni!

Tévedés, nem vagyok Ákos

Cabe
2015.12.16.
Még csak nem is szeretnék az lenni. Akkor se akartam ő lenni, mikor körberajongott popsztárként írtak róla, és most sem, mikor minden önjelölt, pitiáner cenzor a vérét akarja.
Miért jutott eszembe a Charlie Hebdo elleni merénylet erről az egész mizériáról? Mert én még nem felejtettem el a logikus gondolkodást. A gondolkodást, úgy egyáltalán.
Címkék: Fősodor, Replika

Ezeket a cikkeket olvastad már?