Interjú a medvével

Cabe
2016.02.01.
Tudósítónk exkluzív interjúja az állatkerti medvével! Tényfeltáró riport! Mit mond az illetékes időjós maci? Lehull a lepel! A magyar medve megszólal!

A bolond esete az életminőséggel

Cabe
2016.01.30.
- Tudod, a gyógyszer drága, ezért hírek olvasásával tartom karban a vérnyomásom – magyarázta Müzli, Kupakő közismert falubolondja. – A doktor szerint a koromhoz képest túl alacsony, de leülök kicsit internetezni és perceken belül visszasétál az optimális értékre.

Folyik a vörösiszap…

"Altalaj eredetű stabilitásvesztés" – mondják és ezért halt meg tíz ember, és veszett oda egy sereg ház. És senki sem hibás. Az sem érdekes, hogy tározóba kódolva volt a katasztrófa, az első kapavágástól, mint a bíróság is megállapította. De felelős az nincs.
Címkék: Fősodor, Replika

A kereszt marad

Cabe
2016.01.27.
- Azonnal tüntesd el azt a sört! – ripakodott rá Szvetozárra. – Te mit zabálsz? - kérdezte közvetlenül bátyját, majd fintorogva konstatálta: - Fúj! Szalonna! Disznóból… Vidd ki ezt is! A vendégünk muszlim!

Kis netes illemtan ütődötteknek

Cabe
2016.01.26.
Megvan! Megvan az új vállalkozásom! Olyan startupom van, hogy belezöldülsz – újságolta Ürdüngen Szvetozár a régi megélhetési demokrata és lejtmeneti entellektüel, midőn kopogás nélkül behatolt lakásomba.

Az öntudatos polgár iszik

Cabe
2016.01.25.
Vannak az életben nagy igazságok – magyarázta Müzli, Kupakő hivatásos falubolondja. – Például az, hogy az embernek gondolni kell a jövőjére. Meg előtakarékoskodni a nyugdíjas éveire. Csak nekem már kicsit későn szóltak. Már majd harminc éve vagyok nyugdíjas.

A kereszténység a ködbe vész

Cabe
2016.01.24.
- Jól nézd meg, ifjú tanítványom, mert ki tudja, meddig láthatod! – mutatott a keresztre.
- Minőségi, magyar tölgynek nézem, akár századokat is elbírhat…
- A fa igen. De a kereszt? Tudtad, hogy manapság a kereszténység a világ legüldözöttebb vallása?

Defektes Oscar-gála

Nem értem, hogy miért kéne egy jó családba született, remek iskolákban képzett, polgári környezetben szocializálódott embert csak azért előnyben részesíteni, csak mert olyan bőre színe, mint az egykoron hátrányos helyzetű dédatyjáé, dédanyjáé volt?

A kontinens bohócai

Cabe
2016.01.21.
A sok éves tapasztalat bebizonyította, hogy olyan ütődött vagyok, mint egy agyonhasznált kovácsüllő. De ahhoz ragaszkodom, hogy kontinensünk hős vezetőihez képest a szellem fároszi világítótornyának nevezzenek!

A közmunkás a mennybe megy

Cabe
2016.01.20.
- És hogy jössz ki abból a tizennyolcezerből?
- Ó, remekül! Futja egészséges táplálkozásra, ebből öltözködöm divatosan, telik művelődésre, szórakozásra. A minap például megnéztem a taxis tüntetést az Über ellen, két felvonásban. Remek vígjáték! Ha adják még, neked is ajánlom.

Ezeket a cikkeket olvastad már?