Arccal a zöldség felé

Cabe
2016.03.25.
Végre bebizonyosodott, hogy az Iszlám Állam egy igazi demokratikus intézmény, amelyben mélyen és feltétlenül tiszteletben tartják a nép a véleményét! A nevezett terroralakulat, ugyanis megszavaztatta tagjait, arról, hogy hol is kéne legközelebb lecsapniuk a hitetlen ebekre!

Hol volt, hol nem volt sajtószabadság

Cabe
2016.03.17.
Királyi kegyelmet kapott és több, mint öt év raboskodás után kiengedték a börtönből Katarban Mohamed al-Adzsámi – eredeti nevén Ibn al-Dzíb - költőt. Hogy mi volt a bűne, amiért ennyit kellet ülnie? Egyetlen vers.

Korrupt blogok csapdájában

Cabe
2016.03.15.
Magam is megkaptam már, hogy rajta vagyok a … párt fizetési listáján - a pontok helyét a csak azért nem töltöm ki, mert a párt nevét ugyan leírhatnám, de minek égessem őket azzal, hogy kapcsolatban állnak velem?

A Száguldó Nagymama

Cabe
2016.03.13.
A cím természetesen színtiszta és szemérmetlen bókolás. Mert minden Hölgy szereti, ha fiatalabbnak nézik koránál. Mivel rajongásom legújabb tárgya már nyolcvan is elmúlt, valószínűleg nem csak nagyi, inkább dédi, sőt, az ükunokák sem zárhatók ki…

Az iszlám és a gyerekek

Cabe
2016.03.10.
Nem árt, ha tudja a dolgozó, az iszlám világban nem létezik szabad választás. Ez a fogalom abban a környezetben egyszerűen értelmetlen. Lefordítva: mindenki azt eszik, amit akar. Már feltéve, ha piláfot akar. Ha nem, akkor meg marha nagy pechje van…

Az oktatásügy bedől a kanyarba

Cabe
2016.03.08.
Vannak, itt, kérem, oldalak. Vannak vélemények. És hirdetik azokat. Van vita. És van hajcihő. És mindenki mondja a frankót. Csak a lényeg sikkad el valahogy. A gyerek. Mert, kérem szépen, akármilyen szögből nézzük is, itt róla van szó.

Kiállítás Rejtő Jenő életéről

Cabe
2016.03.05.
Hihetetlen! Nem is volt szabálytalan, mégis kiállítják – jegyezhetné meg Kirúg Hümér, a Zenélő Patkány közismerten kancsal csaposa, a hamarosan megnyíló Rejtő Jenő kiállításról.

Az elutasítás visszautasítása

Cabe
2016.03.01.
Aki már jelentkezett állásra, az minden bizonnyal elutasító levelet is kapott. Már ha válaszoltak neki egyáltalán. Az alábbiakban szerény javaslatot teszek arra, hogyan kell válaszolni egy elutasító levélre, visszautasítani az elutasítást.

Látszólag bolond

Cabe
2016.02.27.
Elárulom neked, hogy mit akarnak. Egy kicsit jobban élni. Nem sokkal. Csak egy kicsit. És ez mindenkire igaz, a milliárdostól egészen az olyan csórókig, mint amilyen én vagyok. Egy kicsit nyugodtabban élni...

A haza megmentője

Cabe
2016.02.06.
- Tudod, – magyarázta Müzli, a falu agg bolondja – azt még csak-csak megértem, hogy néha a politikusok teljesen hülyének nézik az embereket. Elvégre én se vagyok egy nagy lumen, gyakran kapaszkodnom kell, hogy megmaradhassak a posztomon.

Ezeket a cikkeket olvastad már?