Elhunyt Keith Emerson

Cabe
2016.03.12.
A rock örök és halhatatlan. Csak a rockerek halandóak. Sajnos.
A család szűkszavú közleményben tudatta, hogy múlt éjjel, santa monicai otthonában, hetvenegy esztendős korában meghalt Keith Emerson.
Címkék: Busongó, Fősodor

Az iszlám és a gyerekek

Cabe
2016.03.10.
Nem árt, ha tudja a dolgozó, az iszlám világban nem létezik szabad választás. Ez a fogalom abban a környezetben egyszerűen értelmetlen. Lefordítva: mindenki azt eszik, amit akar. Már feltéve, ha piláfot akar. Ha nem, akkor meg marha nagy pechje van…

Akadálymentes lesz a felújított hármas metró?

Cabe
2016.03.09.
Jut minden állomásra lift? És ha nem, mire jó a hiányuk? Ürdüngen Szvetozár nagyot dobna, a megtakarítás jegyében! Köszöntsük öleléssel az ellenőröket! A polgári megbékélés programja.

Az oktatásügy bedől a kanyarba

Cabe
2016.03.08.
Vannak, itt, kérem, oldalak. Vannak vélemények. És hirdetik azokat. Van vita. És van hajcihő. És mindenki mondja a frankót. Csak a lényeg sikkad el valahogy. A gyerek. Mert, kérem szépen, akármilyen szögből nézzük is, itt róla van szó.

Vigyázat, csalok!

Cabe
2016.03.07.
Itt a házilag elkészíthető csodaszer, ami a lábgombától az agydaganatig mindenre jó, ráadásul használatával havi több százezer forintot is megkereshet! Ellenállhatatlanná teszi Önt a másik nem számára! És még a szerencsét is bevonzza!

Kiállítás Rejtő Jenő életéről

Cabe
2016.03.05.
Hihetetlen! Nem is volt szabálytalan, mégis kiállítják – jegyezhetné meg Kirúg Hümér, a Zenélő Patkány közismerten kancsal csaposa, a hamarosan megnyíló Rejtő Jenő kiállításról.

Ákos ötven milliót adományozott Böjte Csaba atyának

Cabe
2016.03.03.
Soha életemben nem gondoltam, hogy valaha is Kovács Ákosról, a zenészről fogok írni. És most már másodszor teszem ezt… Először, mikor ocsmány módon megtámadták, most pedig, mert megnyugtatóan lezárult az ügy.
Címkék: Fősodor, Replika

Európának tán megjön az esze

Cabe
2016.03.02.
Az a drága Merkel asszony! Mintha épp tegnap nyilatkozott volna olyasmit, hogy sajnálja, hogy nem a határok védelmével kezdték a migráns-válság megoldását. Pedig nem is olyan régen még egészen más húrokat pengetett.

Az elutasítás visszautasítása

Cabe
2016.03.01.
Aki már jelentkezett állásra, az minden bizonnyal elutasító levelet is kapott. Már ha válaszoltak neki egyáltalán. Az alábbiakban szerény javaslatot teszek arra, hogyan kell válaszolni egy elutasító levélre, visszautasítani az elutasítást.

A Saul fia Oscar-díjas!

Cabe
2016.02.29.
Biztos lesznek ezúttal is fanyalgók – akadtak bőven a Saul fia eddigi diadalmenete során –, akiket nem értek. Nem értem, hogy lehet nem örülni, mikor egy magyar film, magyar emberek alkotása diadalmaskodik valahol a világban. De ennyit az ünneprontókról. Mert ez ünnep. A magyar film és ezzel Magyarország ünnepe.
Címkék: Fősodor

Ezeket a cikkeket olvastad már?