Bolond világ

Cabe
2016.03.28.
Attól, hogy törvényi hátteret biztosítanak arra, hogy erőteljesebb felügyeletet gyakorolhassanak a polgárok felett, a polgár, ha robbantani akar, akkor robbantani is fog. Vagy füvet termeszteni, ha úgy tartja úri kedve.

Arccal a zöldség felé

Cabe
2016.03.25.
Végre bebizonyosodott, hogy az Iszlám Állam egy igazi demokratikus intézmény, amelyben mélyen és feltétlenül tiszteletben tartják a nép a véleményét! A nevezett terroralakulat, ugyanis megszavaztatta tagjait, arról, hogy hol is kéne legközelebb lecsapniuk a hitetlen ebekre!

Hol terem a terrorista?

És hallja valamelyik cimborától, hogy az egyik imaházban egy klassz tag szokott beszélni. Mindig ugyanarról. Hogy ők jobbak, többek, mint a hitetlenek. Akik köztudomásúlag alávaló ebek. Mert hitetlenek. Mert mások.

A dzsihád nem ér véget

Cabe
2016.03.22.
A dzsihád nem ér véget. Nem ér véget mindaddig, míg nem vallja mindenki azt, hogy Allah az egyetlen isten, és Mohamed az ő prófétája. A dzsihádot természetesen nem a muszlimok kezdték, az ateisták, keresztények, zsidók, buddhisták és a többiek a felelősek.

Túl alacsony a nyugdíjkorhatár

Cabe
2016.03.21.
Aki olyan élhetetlen, hogy nem tudott pár milliócskát összegyűjtögetni öreg napjaira, az meg sem érdemli, hogy gondoskodjanak róla. Gondoskodjon magáról az ebadta, ha nem tanulta meg már fiatalkorában, hogy mi a kötelessége!

Az iszlám a béke vallása?

Cabe
2016.03.20.
A muszlimok véleményét mindig erős fenntartással kezeltem, hiszen szent könyvükben, a Koránban világosan le van fektetve, hogy a hitetlenek megtévesztése a szent cél érdekében – az iszlám terjesztése -, megengedett, mi több dicséretes és áldásos cselekedet.

Te mennyiért mentenél életet?

Cabe
2016.03.18.
A beteg kiszolgáltatott. A beteg fél. A hozzátartozója is fél, mert félti a beteget, és ha tud, fizet. Ha nem tud, akkor is. Mert fél. És aki ezzel visszaél…

Hol volt, hol nem volt sajtószabadság

Cabe
2016.03.17.
Királyi kegyelmet kapott és több, mint öt év raboskodás után kiengedték a börtönből Katarban Mohamed al-Adzsámi – eredeti nevén Ibn al-Dzíb - költőt. Hogy mi volt a bűne, amiért ennyit kellet ülnie? Egyetlen vers.

Korrupt blogok csapdájában

Cabe
2016.03.15.
Magam is megkaptam már, hogy rajta vagyok a … párt fizetési listáján - a pontok helyét a csak azért nem töltöm ki, mert a párt nevét ugyan leírhatnám, de minek égessem őket azzal, hogy kapcsolatban állnak velem?

A Száguldó Nagymama

Cabe
2016.03.13.
A cím természetesen színtiszta és szemérmetlen bókolás. Mert minden Hölgy szereti, ha fiatalabbnak nézik koránál. Mivel rajongásom legújabb tárgya már nyolcvan is elmúlt, valószínűleg nem csak nagyi, inkább dédi, sőt, az ükunokák sem zárhatók ki…

Ezeket a cikkeket olvastad már?